Om Oss

Earth Signature Gurkemeie Blanding

I tusenvis av år har gurkemeie blitt brukt for sine mange helsemessige fordeler. Spekket med antioksidantegenskaper hjelper gurkemeie med å nøytralisere skadelige frie radikaler, som typisk er et biprodukt av kroppens energiforbrenning.

Gurkemeie har tradisjonelt vært brukt mot svært mange ulike sykdommer og plager, blant annet fordøyelsesproblemer, høyt kolesterol og ulike former for hudplager. Det er også antatt at gurkemeie har en betennelsesdempende virkning.

Earth Signature gir deg tilgang til naturens sunne planter og bruker kun naturlige ingredienser med høy kvalitet.

Vi selger gurkemeieblanding i pulverform, så det kan derfor brukes til et stort utvalg av mat oppskrifter, eller blandes med smoothie, vann eller annen væske for et enkelt og maksimalt opptak i kroppen.

Emballasjen er resirkulerbar og laget av resirkulert materiale. Vår råvareprodusent samarbeider med GAP (Good Agricultural Practices) i India, for å sikre god arbeidspraksis, rettferdige utbetalinger til bøndene og ingen bruk av plantevernmidler. Ingrediensene blir ikke bestrålt men damp behandlet.

Vårt oppdrag

Kan du forestille deg at du ikke trenger å stole på visse menneskeskapte medisiner i de neste 40 årene av livet ditt? Vel, her er et naturlig matprodukt som har blitt laget med omsorg, for at det skal være lett å konsumere slik at du kan fortsette med dagen din.

Hvis du har en historie du vil dele, så gi oss beskjed! Vi vil at så mange mennesker som mulig vet at de har sjanse til å bruke mat som en mulig hjelp for deres helseproblemer.

Klikk her for å lese hva våre kunder sier om Earth Signature!