Kundeomtaler

Marcel

Som barn pleide jeg å lide av sterke smerter nesten hver dag, noe som begrenset meg på mange måter. Jeg er nå 28 år. Før jeg startet med Earth Signature i slutten av januar 2020, led jeg av svært alvorlige smerter i knær, føtter, rygg, hender og fingerledd. Jeg brukte flere medisiner hver dag, og tok alt fra tabletter til ukentlige injeksjoner. En blodprøve tatt 27/01/2020 viste svært høye nivåer av betennelse. Etter at jeg hadde tatt Earth Signature daglig i ca 6 mnd, tok jeg en ny blodprøve, og betennelsesnivået var nesten helt borte. Jeg tar fortsatt Earth Signature gurkemeie blanding daglig, og nå i mars 2021, føler jeg meg bra og trenger ikke lenger å ta medisiner.

Ruth

Jeg har gått fra å ha symptomer av sår hals / influensa annenhver uke, til bare et par ganger i året. Når jeg føler at symtomene kommer, tar jeg 2 teskjeer to ganger den dagen, og kjenner at det forsvinner i løpet av noen få timer. Det er så mye bedre enn reseptfrie medisiner som bare maskerer symptomene ettersom dette ser ut til å håndtere symptomene. Mannen min trodde jeg fant på det. Da han var syk tok han de to dosene og nå vet han at jeg ikke tuller. Nå reiser jeg ingen steder uten det, og starter hver dag med en teskje i litt vann, da det også lindrer ledd smerter i knærne.

Ruth

Miriam

Jeg hadde ofte kramper i beina og verking i den ene armen, men det er så å si helt borte etter at jeg startet å ta gurkemeie blandingen daglig.

Camilla Paulsen

Etter at jeg startet med å ta gurkemeie blandingen daglig, virker det som jeg har fått et mye bedre immunforsvar. Blir jo aldri forkjølet lenger, og huden føles også bedre.

Linda Hornstuen

For meg er gurkemeie blandingen fra Earth Signature blitt et veldig godt og oppbyggende produkt, som jeg velger å ta daglig. Har fått mye bedre forbrenning og fordøyelse. Jeg trener mye og skader meg endel, men gurkemeie blandingen lindrer smerten så den ikke hindrer meg fra videre trening. Kjenner på overskudd og velvære, og har faktisk fått varmere hender og føtter.

Dr. Virginijus Brilis, Doctor

Dr. Virginijus Brilis utførte en studie av en gurkemeie blanding på to grupper mennesker. Gruppe 1 var mennesker med ulike plager som muskel- og leddsmerter, tretthet, gastrointestinale lidelser og problemer med vannlating. Gruppe 2 var mennesker uten spesifikke helseproblemer.
Etter bruk av gurkemeieblandingen i den første gruppen, var resultatet at de fikk en forbedring av velvære, søvn, fordøyelses- og urinveisforstyrrelser og reduserte muskel- og leddsmerter. Den objektive vurderingen ble utført ved hjelp av en pulserende diagnostisk metode, som bekreftet effekten. Gruppe 2 uten spesifikke helseproblemer, kjente ingen forbedringer, men ifølge den pulserende diagnostiske metoden var de funksjonelle indikatorene bedre. Avslutningsvis likte folk fra begge gruppene gurkemeie blandingen og nesten 75% av de involverte i studien, ønsker å fortsette med kosttilskudd i fremtiden.

Lena Morales

Jeg fikk problemer med kneet i fjor og hadde konstant smerte. Jeg tenkte å prøve Earth Signature. Etter bare ti dagers bruk går jeg nå fint og føler meg mye bedre.

Andrea Sweeney

Siden jeg begynte å ta gurkemeieblandingen regelmessig, har det vært to ganger da jeg var sikker på at jeg fikk influensa, men etter et par dager var jeg helt bra. Jeg forstår fordelene gurkemeien gir meg og har tenkt å fortsette med produktet ditt som en del av kostholdet mitt.

Shontelle

I was at the BBC Good Food show at the NEC this year and bought your turmeric blend for my Husband. I am trilled to say that it has worked a treat. His arthitis and IBS are now much better and he is less grumpy! We now need to purchase another 2 tubs and I was given a discount code which was written on my receipt and I can’t remember what it was. I was hoping you could remind me.