Kundeomtaler

Anastasia Aaltonen-Skjemstad

Hadde 2 år senebetennelse. Hadde prøvet alt for å få senebetennelsen vekk. Moren min kjøpte denne fra en messe. Trodde ikke at det skulle funke. Men etter en uke hadde ikke lengre senebetennelse. Senebetennelsen har heller ikke kommet tilbake etter det. Helt magisk produkt. Nå kan Jeg igjen spille piano med to hender!

Pernilla Ekeheien

Ett helt fantastisk produkt! Jeg sliter med leddgikt i mine hender og ett kne og jeg er mye mere aktiv nå som jeg er tilnærmet smertefri. Fra jeg startet å ta dette til jeg merket en effekt tok det 5 dager. Jeg har prøvd andre (og rimeligere) gurkemeie produkter men dette er det eneste som har hjulpet. Jeg har også merket en positiv effekt på min astma og min energi. Vil anbefale på det sterkeste!

Miriam

Jeg hadde ofte kramper i beina og verking i den ene armen, men det er så å si helt borte etter at jeg startet å ta gurkemeie blandingen daglig.

Camilla Paulsen

Etter at jeg startet med å ta gurkemeie blandingen daglig, virker det som jeg har fått et mye bedre immunforsvar. Blir jo aldri forkjølet lenger, og huden føles også bedre.

Linda Hornstuen

For meg er gurkemeie blandingen fra Earth Signature blitt et veldig godt og oppbyggende produkt, som jeg velger å ta daglig. Har fått mye bedre forbrenning og fordøyelse. Jeg trener mye og skader meg endel, men gurkemeie blandingen lindrer smerten så den ikke hindrer meg fra videre trening. Kjenner på overskudd og velvære, og har faktisk fått varmere hender og føtter.

Dr. Virginijus Brilis, Doctor

Dr. Virginijus Brilis utførte en studie av en gurkemeie blanding på to grupper mennesker. Gruppe 1 var mennesker med ulike plager som muskel- og leddsmerter, tretthet, gastrointestinale lidelser og problemer med vannlating. Gruppe 2 var mennesker uten spesifikke helseproblemer.

Etter bruk av gurkemeieblandingen i den første gruppen, var resultatet at de fikk en forbedring av velvære, søvn, fordøyelses- og urinveisforstyrrelser og reduserte muskel- og leddsmerter. Den objektive vurderingen ble utført ved hjelp av en pulserende diagnostisk metode, som bekreftet effekten. Gruppe 2 uten spesifikke helseproblemer, kjente ingen forbedringer, men ifølge den pulserende diagnostiske metoden var de funksjonelle indikatorene bedre. Avslutningsvis likte folk fra begge gruppene gurkemeie blandingen og nesten 75% av de involverte i studien, ønsker å fortsette med kosttilskudd i fremtiden.

Lena Morales

Jeg fikk problemer med kneet i fjor og hadde konstant smerte. Jeg tenkte å prøve Earth Signature. Etter bare ti dagers bruk går jeg nå fint og føler meg mye bedre.

Andrea Sweeney

Siden jeg begynte å ta gurkemeieblandingen regelmessig, har det vært to ganger da jeg var sikker på at fikk influensa, men etter et par dager var jeg helt bra. Jeg forstår fordelene gurkemeien gir meg og har tenkt å fortsette med produktet ditt som en del av kostholdet mitt.