Kundeomtaler

Jeg hadde ofte kramper i beina og verking i den ene armen, men det er så å si helt borte etter at jeg startet å ta gurkemeie blandingen daglig.

Miriam

Etter at jeg startet med å ta gurkemeie blandingen daglig, virker det som jeg har fått et mye bedre immunforsvar. Blir jo aldri forkjølet lenger, og huden føles også bedre.

Camilla Paulsen

For meg er gurkemeie blandingen fra Earth Signature blitt et veldig godt og oppbyggende produkt, som jeg velger å ta daglig. Har fått mye bedre forbrenning og fordøyelse. Jeg trener mye og skader meg endel, men gurkemeie blandingen lindrer smerten så den ikke hindrer meg fra videre trening. Kjenner på overskudd og velvære, og har faktisk fått varmere hender og føtter.

Linda Hornstuen

Dr. Virginijus Brilis utførte en studie av en gurkemeie blanding på to grupper mennesker. Gruppe 1 var mennesker med ulike plager som muskel- og leddsmerter, tretthet, gastrointestinale lidelser og problemer med vannlating. Gruppe 2 var mennesker uten spesifikke helseproblemer.
Etter bruk av gurkemeieblandingen i den første gruppen, var resultatet at de fikk en forbedring av velvære, søvn, fordøyelses- og urinveisforstyrrelser og reduserte muskel- og leddsmerter. Den objektive vurderingen ble utført ved hjelp av en pulserende diagnostisk metode, som bekreftet effekten. Gruppe 2 uten spesifikke helseproblemer, kjente ingen forbedringer, men ifølge den pulserende diagnostiske metoden var de funksjonelle indikatorene bedre. Avslutningsvis likte folk fra begge gruppene gurkemeie blandingen og nesten 75% av de involverte i studien, ønsker å fortsette med kosttilskudd i fremtiden.

Dr. Virginijus Brilis, Doctor

Jeg fikk problemer med kneet i fjor og hadde konstant smerte. Jeg tenkte å prøve Earth Signature. Etter bare ti dagers bruk går jeg nå fint og føler meg mye bedre.

Lena Morales

Siden jeg begynte å ta gurkemeieblandingen regelmessig, har det vært to ganger da jeg var sikker på at fikk influensa, men etter et par dager var jeg helt bra. Jeg forstår fordelene gurkemeien gir meg og har tenkt å fortsette med produktet ditt som en del av kostholdet mitt.

Andrea Sweeney