Kjøpsvilkår

Generelt:
Ved bestilling og kjøp av produkter på vår nettside aksepterer du gjeldende betingelser og vilkår. Ved bestilling inngås en kjøpsavtale først når Turmerix AS har bekreftet bestillingen med en ordrebekreftelse på e-post. Ved eventuelle feil i f.eks. oppgitt pris og leveringstid forbeholder vi oss retten til å korrigere dette senere.

Registrering:
Hvis du ønsker å registrere en konto hos oss, så krever det at du har en gyldig e-postadresse.

Dine opplysninger:
For å handle på www.gurkemeiebutikken.no så må du være fylt 18 år. Du står selv ansvarlig for at dine adresseopplysninger er korrekte og oppdaterte. Alle personopplysninger behandles i henhold til personvernloven. Turmerix AS er ansvarlig for behandlingen av de personopplysninger som du som kunde gir til oss. Personopplysninger kan brukes av Turmerix AS for å administrere, opprettholde og utvikle kundeforholdet samt for å markedsføre øvrige produkter fra Turmerix AS.

Betaling:
Alle priser inkluderer merverdiavgift. Du kan betale med kort hos oss, og alle betalinger går via Paypal for din sikkerhet.

Frakt og levering:
Vi tilbyr levering via Posten, eller du kan hente selv i butikken vår. Vi sender til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen.

Leveringstid:
Normal leveringstid er 3-5 virkedager. Egne leveringstider vil gjelde før høytider og helligdager.

Angrerett og retur:
Produkter kan returneres innen 30 dager, hvis de returneres i “som ny” stand, uten skader. Hvis forseglingen på et produkt er brutt/åpnet, så kan det ikke returneres. Returkostnad dekkes ikke av Turmerix AS.

Turmerix:
Dette produktet inneholder en blanding av følgende urter og krydder: Gurkemeie, kassiakanel, stevia, kokospulver, svart pepper, natriumbikarbonat (E500), grønn te, lakris, sjøtang, askorbinsyre (E300), fennikel, vanilje, anisfrø, karve, ingefær, nellik og kardemomme. Hvis du er i tvil om du kan ha dette, så er det ditt ansvar å sjekke med en lege før du kjøper og konsumerer produktet.