Rita Coffey

Jeg har tatt Turmerix i over 3 måneder nå, men har bare konsumert en spiseskje om dagen over de siste 2 ukene, og helt ærlig, jeg har begynt å elske smaken siden den passer perfekt til chai.

Jeg bøyde meg for noen dager siden og la raskt merke til hvor mye lettere det var! Jeg må innrømme at jeg kjenner en generell og allsidig forbedring i styrke og fleksibilitet. Dette er et fantastisk resultat fordi jeg driver en veldig travel barnehage, jeg er 62 år gammel, og har vurdert hvor mye lenger jeg kunne fortsette. Etter å ha prøvd dette, føler jeg seg så mye mer optimistisk. Jeg har en historie med magesmerter som skyldes for det meste en overdose på antibiotika fra ung alder og en udiagnostisert hveteintoleranse. For en forskjell det har gjort med tarmene mine! Det var et av de første resultatene jeg kjente, og jeg hadde ikke forventet det så det ble en god overraskelse. Jeg har latt familien min prøve det, og har fått mye god tilbakemelding.

Jeg anbefaler Turmerix til andre som ønsker forbedring i deres velvære og er veldig takknemlig for at jeg fant dette produktet.

Back to Produkt Studier