Lorraine Evans

Hei Katie & Rod, jeg møtte dere på Adelaide Caravan og Camping Show (Australia) i oktober i fjor, og jeg ville bare fortelle deg at jeg elsker Turmerix produktet som jeg kjøpte av dere.

Jeg har hatt Crohns sykdom i over 40 år, og har prøvd så mange ting, både naturlig medisin og medisin anbefalt av forskjellige leger, men gjennom hele denne perioden har jeg kjent lite endring, bortsett fra noen korte smertelettelser. Hvis du husker, så var huden min veldig følsom og jeg hadde utslett hele tiden på grunn av den konstante effekten av sykdommen min, og det gjorde livet mitt ganske uutholdelig til tider. Jeg gruet meg til min datters kommende bryllup for mine hud problemer var svært synlige, og en slik god dag som man ser tilbake på ofte, gjorde at jeg strevde med tanken på å ha de bildene for resten av livet mitt.

Vel, la meg fortelle deg ………. til å begynne med hadde jeg virkelig problemer med å ta Turmerix bare i vann. Jeg var klar til å gi opp, men tenkte at det var greit å ringe deg for å sjekke om jeg tok det på en feil måte. Etter at jeg hadde fortalt deg om sykdommen min, og du anbefalte at jeg burde ta den i mindre doser blandet i yoghurt, begynte livet mitt å forandres ganske raskt. Jeg trenger ikke lenger å løpe på toalettet hele tiden, og huden min er fin, så jeg føler meg helt fantastisk. Datteren min ble gift for en måned siden, bildene er kommet og det betyr alt for meg at jeg kunne stå så fin, sunn, glad og stolt ved siden av min vakre jente på hennes spesielle dag.

Du var så tålmodig og omsorgsfull i din innsats for å hjelpe, at jeg bare måtte fortelle deg resultatene. Best av alt, jeg spiser en ganske vanlig diett igjen, og min mann og jeg planlegger nå en tur til utlandet, noe som jeg aldri ville ha vurdert før nå. Crohns gjør at en må holde seg i nærheten av et toalett, og brydd med det hele gjorde at jeg ble ganske hjemmebundet i mange år. Nå kan vi også faktisk gå på kino ….. hvor fantastisk er ikke det!

Å si takk virker så utilstrekkelig når jeg har fått tilbake min helse og lykke, men det er alt jeg har, og det kommer fra mitt hjerte, så takk! TAKK SKAL DU HA!! TAKK SKAL DU HA!!

Gud velsigne dere begge.

Med vennlig hilsen
Lorraine Evans.

Back to Produkt Studier