Spørsmål & Svar

Hvilke ingredienser er det i Turmerix?

Gurkemeie, kassiakanel, stevia, kokospulver 3%, svart pepper, natriumbikarbonat (E500) 2%, grønn te, lakris, sjøtang, askorbinsyre (E300) 1%, fennikel, vanilje, anisfrø, karve, ingefær, nellik, kardemomme.

Er Turmerix Organic?

Vi bruker den beste gurkemeie arten, som inneholder den høyest mulige prosentandel av kurkumin (gjennomsnittlig 6%), men vi har ikke en organisk sertifisering.

Er Turmerix Glutenfri og / eller Vegan?

Ja, vårt produkt er 100% garantert vegansk og glutenfritt. />

Du kan se på etiketten at det står 'kan inneholde melkeprotein'.

Dette skyldes kokospulveret vi bruker da det behandles i en kommersiell maskin som også behandler et melkvalleprodukt (myse). Maskinen rengjøres kommersielt i mellom hvert bruk. Dette kan sammenlignes med prosessen der vegansk og glutenfritt brød blir laget med maskiner som produserer vanlige brød.

Hvor mye gurkemeie er det i Turmerix-formelen?

Over 60% av vårt produkt er gurkemeie.

Hvor kommer gurkemeien fra?

Vi kjøper gurkemeie fra India der de har mestret produksjonen av gurkemeie i over 4000 år. Vi bruker bare gurkemeie som er dampet og ikke bestrålt.

Hvor mye lakris er i formelen?

Oppskriften vår er en hemmelig akkurat som med KFC og Coca Cola, men vi kan si at lakrisinholdet er mellom 1% og 2%. Denne informasjonen er viktig dersom du søker medisinsk rådgivning rundt det å ta Turmerix sammen med dine daglige medisiner.

Mange nettsteder snakker om at kreft og Alzimers er "kurert" eller "bedret" ved å bruke gurkemeie, men det er lite omtale av dette på nettstedet ditt?

Vi selger et matprodukt, og selv om det er gjort en del medisinske studier rundt dette så kan vi ikke gi noe videre informasjon om det.

Hvor er Turmerix produsert?

Blandet og laget i Melbourne, Australia med både importerte og lokale råvarer.

Kan jeg ta Turmerix hvis jeg er gravid eller ammer?

Nei, er det korte svaret. Søk råd fra legen din hvis du ønsker ta Turmerix i løpet av denne tiden.

Har du et annet spørsmål som du ønsker svar på? Ta gjerne kontakt!Registrer deg nå!