Om Oss

En spennende blanding av urter og krydder, tilberedt som et balansert forbruksspulver med en X-faktor.

Lidene av en alvorlig ankelskade og etter hvert utviklet artrose, begynte TurmeriX grunnlegger Errol McClelland å spise gurkemeie etter å ha hørt fra en venn at det kunne hjelpe ham til å bli bedre. Etter å ha prøvd urten og merket en betydelig helseforbedring, ble det et mål for Errol å dele sin erfaring med andre.

Etter å ha prøvd og feilet over en lang tid, jobbet han med å utvikle en blanding av gurkemeie og andre helseforbedrende urter og krydder, som både smaker godt og er lett å konsumere. Siden Turmerix kommer i pulverform, kan det brukes til et stort utvalg av mat oppskrifter, eller blandes med smoothie, vann eller annen væske til maksimal absorpsjon i kroppen.

“Gurkemeie er en fantastisk urt som har forskjellige helsemessige fordeler for ulike individer. Opptil en spiseskje om dagen kan ha stor innvirkning på ditt daglige liv, akkurat som det gjorde min, og jeg ønsker ikke at noen skal gå glipp av den muligheten.

Gurkemeie er vanligvis kjent som en anti-inflammatorisk assistent på grunn av dets bioaktive kompositt. Kurkumin er en naturlig anti-inflammatorisk ekstrakt av gurkemeie som kan bidra til å redusere betennelse i kroppen.

Med gurkemeie som hovedkomponent i vårt produktsortiment, er TurmeriX-blandingen trygg og enkel å konsumere. Gurkemeiepulveret har blitt brukt som et naturlegemiddel gjennom tidene, og består kun av krydder og urter.